مدیریت شهری

نقش استرس در ابتلا به کرونا ویروس

/علی طهماسبی مدیر روابط عمومی شهرداری منطقه۲ تهران/

هراس و اضطراب کاذب بیماری کرونا و خطرات انسانی ناشی از آن که بسیاری از خبرهای این روزهای جهان را تحت تاثیر قرار داده است ،بسیار خطرناک تر از این ویروس نوظهور بر جامعه سایه افکنده ، به واقع این همه وحشت درحد واندازه کرونا نیست.

نگاهی به گذشته نشان می دهد بیماری های خطرناک تر از کرونا هم سلامت انسان ها را به خطر انداخته که با راهکارهای علمی و بهداشتی ،روش های پیشگیری و حفظ آرامش مهار شده است.

آنچه امروز بیش از ویروس کرونا سلامت جامعه ما روتهدید می کند بحران زیستی و انسانی ناشی از استرس وحشت و هراس افکنی است.

بنا به دیدگاه متخصصان حوزه بهداشت و سلامت مهم‌ترین مسأله در مقابله با این بیماری نوپدید آموزش شهروندان است که این بیماری چیست، چگونه منتقل می‌شود و چگونه می‌توان با آن مقابله کرد،اما این هجمه اطلاعات درست و نادرست که در فضای مجازی به وفور در دسترس مردم قراردارد، نگرانی و وحشت ،چاشنی آموزش شده وشاید بتوان گفت حتی در برخی موارد آن را به حاشیه برده است.

این در حالیست که روانشناسان براین مساله تاکید دارند استرس و تنش پدیده‌ای است که می‌تواند فعالیت‌های عصبی را تحت تاثیر قرار داده، تعادل و پایداری بدن را به هم زده و منجر به نابسامانی‌های در سیستم ایمنی بدن می شود.

لذا مدیریت صحیح بر کاهش استرس به عنوان یکی از اصول خود مراقبتی نقش بسیار موثری در حفظ عملکرد سیستم ایمنی بدن برای محافظت در مقابل این بیماری‌ دارد.

در شرایط حساس کنونی آنچه لازمه جامعه است حفظ آرامش ،عمل به توصیه های بهداشتی و درمانی، تغذیه مناسب، کسب اطلاعات صحیح و موثق، پرهیز از هرگونه اطلاع رسانی منفی و دادن امید در عمل و کلام است.

مطمئن باشید به لطف خدا و رعایت
این نکات به زودی کرونا را شکست می دهیم
ان شا الله

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا