شورای شهر

فراهانی: وجب به وجب خیابان های تهران تاریخ است

به گزارش شوراآنلاین مجید فراهانی عضو شورای شهر تهران در خصوص روز تهران گفت: تهران باید از جنبه‌های تاریخی و فرهنگی مورد توجه قرار گیرد، واقعیت این است که از نظر فرهنگی سرمایه‌های زیادی در تهران وجود دارد که حتی برای اهالی تهران هم شناخته شده نیست.

وی ادامه داد: روز تهران برای معرفی و تبلیغ میراث فرهنگی تهران است، وجب به وجب خیابان‌های تهران تاریخ دارد و در تجریش داستان‌های زیادی وجود دارد، بسیاری از شخصیت‌های فرهنگی، سیاسی و اجتماعی در تهران زندگی کرده‌اند و هویت تهران باید بازیابی شود.

عضو شورای اسلامی شهر تهران به فضای مجازی اشاره کرد و گفت: باید در فضای مجازی هم به هویت تهران پرداخته شود و گفت و شنودهایی صورت گیرد و زوایای گردشگری پایتخت برای شهروندان مشخص شود.

فراهانی به حضور گردشگران خارجی در تهران اشاره کرد و گفت: تهران بیش از ۱۰۰ نقطه گردشگری از جمله موزه‌ها، کاخ‌ها، میدان آزادی، برج میلاد، ارتفاعات اطراف تهران، بازار بزرگ و … دارد. هر شهروند به سهم خود باید در بازسازی این خانه نقش داشته باشد و نشان دهیم که تهران را دوست داریم و تهران را به عنوان یک نگین درخشان هویتی زنده نگه داریم.

عضو شورای شهر تهران در پاسخ به این پرسش که رئیس شورای شهر گفته برج میلاد نماد تهران نیست، گفت: در خصوص شهر تهران نمادهای مختلفی از جمله نمادهای تاریخی و نمادهای معماری زیادی وجود دارد. تهران را از قدیم به عنوان چنارستان می‌شناختند؛ کل تهران خانه باغ بود و بعد از حمله مغول به ایران مردم شهرری تهران را برای سکونت انتخاب کردند چرا که شهر بسیار خوش و آب و هوا بود.

فراهانی گفت: بعد از دهه ۵۰ به دلیل گسترش معماری نامتقارن و افزایش برج‌ها تهران دستخوش تغییرات معماری شدیدی شد و بسیاری از باغ‌ها نابود و ساخت‌وسازها گسترش پیدا کرد البته با لغو مصوبه برج باغ‌ها در این دوره جلوی تخریب باغات گرفته شد.

وی ادامه داد: در شهرهای مهم دنیا برای برندینگ و معرفی خود از نمادهای مختلف استفاده می‌کنند در گذشته نماد آزادی و بعد از آن نماد برج میلاد بود که در جاهای مختلف به عنوان نماد تهران معرفی می‌شد.

عضو شورای شهر تهران اضافه کرد: اگر به دنبال حفظ میراث محیط زیستی و هویتی شهر تهران باشیم باید چنارستان‌ها به عنوان هویت تهران معرفی شود. باغ‌های زیادی مانند کن، چیتگر، پارک‌های جنگلی سرخه حصار، یاس و خوجیر را داریم که می‌توانیم آنها را به شهروندان معرفی کنیم و همچنین نسل‌های آینده هم هویت تهران را به عنوان چنارستان‌ها بشناسند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا