اجتماعی و فرهنگی

تلاش شهرداری برای استقرار نظام حمایتی رانندگان خودروهای عمومی

به گزارش پایگاه خبری شورا آنلاین سید جعفر تشکری هاشمی در مورد حذف سهمیه بنزین رانندگان تاکسی با بیان اینکه هزینه رانندگان تاکسی حدود ۸ تا ۱۲ درصد افزایش یافته است، افزود: هزینه خدمات رانندگان تاکسی با حذف ناگهانی بنزین سهمیه‌ای افزایش یافته است و تلاش داریم با همکاری شورای شهر و وزارت کشور چاره‌ای در این خصوص که ارتباط مستقیم با معیشت مردم دارد، بیندیشیم.

 

تشکری هاشمی با بیان اینکه شهرداری به تنهایی قادر به جبران این هزینه‌ها نیست گفت: پیگیر شرایط سخت رانندگان تاکسی و اتوبوس هستیم و تلاش داریم تا با سیاست حمایتی و سبد حمایتی دولت برای این قشر این مسئله را قابل تحمل کنیم. این سخن که بعضا گفته می‌شود تاکسی‌ها CNG سوز هستند درست نیست چرا که در تهران تنها ۵۰ درصد تاکسی‌ها از سوخت CNG استفاده می‌کنند که باید سیاست‌هایی با مشارکت دولت اتخاذ شود.

 

وی در پاسخ به این سوال که آیا ممکن است با حذف بنزین سهمیه‌ای تاکسی‌ها، کرایه نیز افزایش یابد، تصریح کرد:‌ اینکه باید نظام جبرانی برای رانندگان تاکسی پیش‌بینی شود قطعی است. ما نمی‌توانیم نرخ سوخت را افزایش داده و بعد تصور کنیم هیچ تاثیری در معیشت مردم نداشته است. نباید همه فشارها به سمت مردم باشد و این پسندیده نیست. از سویی دیگر نباید رانندگان تاکسی جور این سیاست‌ها را بکشند و باید نظام جبرانی با مشارکت شهرداری، شورای شهر و دولت پیش بینی شود.

 

تشکری هاشمی با بیان اینکه با افزایش کرایه منفعتی به رانندگان نمی‌رسد، گفت: همواره افزایش نرخ کرایه برابر با نرخ تورم است. اگر بخواهیم به دنبال حل موضوع باشیم باید ارتقاء کیفیت حمل ونقل عمومی مد نظر باشد و دولت سیاست‌های حمایتی در نظربگیرد، این درحالیست که ما سالانه به ۵۰۰۰ اتوبوس نیاز داریم تا حمل ونقل عمومی گسترش و نوسازی شود، اما شاهد آن هستیم که در ۵سال اخیر، حتی یک دستگاه اتوبوس نیز به شهرداری تهران داده نشده است و در طول ۱۰سال اخیر ناوگان اتوبوسرانی در فقیرترین وضعیت ممکن قرار دارد و در هیچ دوره اتوبوسرانی به این میزان فقیر نبوده است.

 

تشکری هاشمی در ادامه افزود: دولت در حوزه کمک به اتوبوسرانی می‌تواند اعتبارات را مستقیما به شهرها دهد تا آنها خود نسبت به تامین عقب ماندگی‌های موجود اقدام کنند.

 

معاون حمل و نقل و ترافیک شهردار تهران با بیان اینکه در حوزه ساخت و گسترش مترو نیز دولت باید به دنبال راه حل عملیاتی باشد گفت: دولت می‌تواند در حوزه تخصیص فاینانس به مترو مشکل‌گشا باشد تا بتوانیم پاسخگوی هجوم مردم به حمل و نقل عمومی باشیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا