اجتماعی و فرهنگی

منتفی شدن استفاده از خمیر مرغ در سوسیس و کالباس

به گزارش پایگاه خبری شورا آنلاین رسول دیناروند از توقف استفاده از خمیر مرغ در فرآورده‌های گوشتی خبر داد.

وی با اعلام اینکه استفاده از خمیر مرغ به طور کامل منتفی شده است خاطر نشان کرد: تولید کنندگان فرآورده‌های غذایی دیگر اجازه استفاده از استخوان‌ها و مواد زاید مرغ را که از مرغ فروشی‌ها تهیه می‌شد ندارند.

رئیس سازمان غذا و دارو ادامه داد: طبق هماهنگی‌ها با دامپزشکی و سازمان استاندارد مقرر شد تا از مرغ کامل در تهیه سوسیس و کالباس استفاده شود.

وی افزود: تولیدکنندگان فرآورده‌های گوشتی موظف شدند تا مرغ را به صورت کامل از کشتارگاه‌های مورد تأیید دامپزشکی تهیه کنند و دیگر نمی‌توانند به مانند قبل از استخوان و مواد زاید مرغ در تهیه سوسیس و کالباس استفاده کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا