اجتماعی و فرهنگی

وضعیت تخت‌های بیمارستانی کشور چگونه است؟

به گزارش پایگاه خبری شورا آنلاین  دکتر ایرج حریرچی در آئین همایش دستاوردها و توانمندی‌های دانشگاه علوم پزشکی جهرم، با اشاره به حمایت این وزرات‌خانه از پروژه‌های بالای ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی، اضافه کرد: وزارت بهداشت در صورت پیشرفت ۷۰ درصدی بیمارستان ۲۴۰ تخت‌خوابی جهرم، برای تکمیل و تجهیز این پروژه همکاری می‌کند.

وی با قدردانی از اقدامات انجام شده توسط مسئولان جهرم در راستای اجرای طرح سلامت، گفت: همت مسئولان و مردم جهرم سبب شده تا این شهرستان در زمینه تامین تجهیزات و خدمات درمانی در مقایسه با شهرستان‌های کلان کشور پیشرفت قابل توجه داشته باشد.

حریرچی ضمن ابراز خرسندی از عملکرد مرکز رشد و فناوری سلامت جهرم و ایجاد کارآفرینی توسط این مرکز، افزود: توسعه فعالیت‌های این مراکز سبب رونق تولید و جلوگیری از واردات به کشور می‌شود.

قائم مقام وزیر بهداشت به پذیرش سالانه ۸۰۰ هزار نفر بیمار در مراکز درمانی جهرم که بعضا از شهرستان‌های همجوار مراجعه می‌کنند، اشاره و خاطرنشان کرد: وجود مدیران بومی در دانشگاه علوم پزشکی جهرم و برخورداری از پزشکان متخصص و فوق متخصص، زمینه توسعه و پیشرفت این مجموعه را فراهم کرده است.

وی به مطالبات مردم جهرم در راستای توسعه خدمات درمانی این شهرستان اشاره کرد و گفت: سرانه تخت بیمارستانی در کشور ۱.۵ تخت به‌ازای هر ۱۰۰۰ نفر است. این آمار به نسبت سایر کشورها کمتر بوده و عقب ماندگی‌های موجود در حال جبران است.

وی با اشاره به صرف هزینه ۱۵ میلیارد تومانی برای تامین تجهیزات پزشکی مراکز درمانی جهرم، در عین حال از حمایت‌های خیران قدردانی کرد و ایجاد اتاق عملیات در دانشگاه علوم پزشکی جهرم را منحصر به‌فرد دانست.

فرماندار جهرم نیز گفت: حجم مراجعه کنندگان به مراکز درمانی جهرم نشان دهنده استعداد و ظرفیت بالای خدمات پزشکی شهرستان بوده و این مهم همت مسئولان را برای ارتقا و گسترش سطح خدمات این دانشگاه می‌طلبد.

علیرضا صحرائیان ارائه خدمات مطلوب درمانی به بیماران را نماد واقعی مشارکت دولت و ملت عنوان و اضافه کرد: حضور و همکاری خیرین سلامت با مجموعه علوم پزشکی جهرم به نمادی از تحقق شعار همدلی دولت و ملت در حوزه سلامت تبدیل شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم نیز به برنامه‌های اجرا شده در قالب طرح تحول سلامت اشاره و خاطرنشان کرد: کاهش پرداخت هزینه درمان از ۷۰ درصد به کمتر از ۳ درصد تنها گوشه‌ای از خدمات وزارت بهداشت در طرح تحول نظام سلامت است.

دکتر رحیم رئوفی با بیان اینکه دوست داریم مردم در مراجعه به بیمارستان‌ها، دغدغه‌ای جز بیماری نداشته باشند، خرید ۱۵ میلیارد تومانی تجهیزات و ارائه بسته هتلینگ بیمارستان‌ها و مراکز درمانی را در راستای این هدف دانست.

 

رئوفی، ترویج زایمان طبیعی در شهرستان جهرم را سبب کاهش چشمگیر آمار سزارین در این شهرستان عنوان و از برتری دانشگاه علوم پزشکی جهرم در گرایش زنان باردار به زایمان طبیعی یاد کرد.

 

رئوفی به ورود ۵۰ متخصص در دو سال گذشته به شهرستان جهرم اشاره کرد و بحث ماندگاری پزشکان و تشکیل اتاق عملیات در راستای تحول و تحقق چشم‌انداز این دانشگاه را مورد تاکید قرار داد.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا