اجتماعی و فرهنگی

مقرون به صرفه نبودن سرمایه گذاری در حوزه سلامت

به گزارش پایگاه خبری شورا آنلاین  دکتر علیرضا زالی در مراسم آغاز بکار سی و دومین کنگره رادیولوژی ایران در برج میلاد تهران، با انتقاد از اینکه با گذشت یک ماه و نیم از شروع سال ۹۵ تعرفه های پزشکی هنوز اعلام نشده است، گفت: این در حالی است که روز اول فروردین پیامک افزایش دیه مسئولیت مدنی به پزشکان اعلام و از آنان خواسته شد نسبت به اصلاح الحاقیه خود اقدام کنند.

وی افزود: تعرفه های پزشکی در  هیئت دولت مانده و هنوز قطعی نشده است.

زالی تصریح کرد: بیمارستان ها و مراکز خدمات درمانی خصوصی که با سرمایه گذاری شخصی پزشکان تاسیس و اداره می شود، نقش پررنگی در نظام سلامت ایفا می کند، این در حالی است که امروزه حتی یک ریال سرمایه گذاری در حوزه سلامت مقرون به صرفه نیست.

وی با اشاره به اینکه رشته رادیولوژی بیش از سایر رشته های پزشکی متاثر از تغییرات تکنولوژی است، بر روزآمدسازی موسسات رادیولوژی تاکید کرد و گفت: موسسات رادیولوژی در حالی نیازمند به روز رسانی و ارتقای دستگاه های خود هستند که عمده تجهیزات رادیولوژی بسیار گران قیمت و سرمایه بر بوده، کوچک ترین تغییر در یک موسسه رادیولوژی نیازمند سرمایه گذاری میلیاردی است.

زالی با ابراز تاسف از اینکه هم اینک شرایط نامطلوبی بر موسسات رادیولوژی حاکم است بر اصلاح تعرفه ها تاکید کرد.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران یادآور شد: از سوی دیگر وضعیت رادیولوژیست های جوان در شهرستان ها نگران کننده است که برای رفع این معضل می بایست، تمهیداتی اندیشیده شود.

دکتر مارینا پورافکاری رئیس کنگره نیز با اشاره به اینکه تم سی و دومین کنگره رادیولوژی ایران "تصویربرداری زنان" انتخاب شده است، تصریح کرد: بیشترین نیاز و بیشترین مراجعه به مراکز تصویربرداری مربوط به تصویربرداری زنان است.

وی اضافه کرد: با توجه به شیوع بیماری های پستان به ویژه سرطان ها از یک سو و از سوی دیگر مسایل مربوط به حوزه سلامت مادر و جنین و لزوم غربالگری های ناهنجاری های جنین در زمان بارداری، «تصویربرداری زنان» به عنوان تم اصلی این کنگره انتخاب شده است.

به گفته پورافکاری، لزوم رسیدگی به بیماری های خاص زنان و تامین سلامت بانوان به خصوص سلامت مادر و جنین از دیگر دلایل انتخاب تم تصویربرداری زنان است.

وی گفت: با توجه به شیوع بیماری های گوارشی به ویژه سرطان های دستگاه گوارش، این موضوع به عنوان یکی از محورهای این کنگره انتخاب شده است.

رئیس سی و دومین کنگره رادیولوژی ایران از گزارش دهی تصویربرداری سازمان یافته و اقتصاد تصویربرداری در کنار مواردی همچون تصویربرداری دیجیتالی، تصویربرداری از دستگاه های عصبی، تنفسی، استخوانی و عضلانی و نیز تصویربرداری تهاجمی به عنوان دیگر محورهای این کنگره چهار روزه نام برد.

در این کنگره جایزه دکتر بنکدارپور با عنوان محقق برتر به یک رزیدنت رشته رادیولوژی اعطا شد.

سی و دومین کنگره رادیولوژی ایران که روز سه شنبه ۱۴ اردیبهشت ماه در محل برج میلاد تهران آغاز به کار کرد تا روز جمعه ۱۷ اردیبهشت ماه به کار خود ادامه می دهد.

همزمان با برپایی این کنگره، نمایشگاه جانبی نیز با حضور شرکت های خارجی از امریکا و اروپا برپا شده که در آن جدیدترین دستاوردهای تکنولوژی در حوزه تصویربرداری به محققان ارایه شد.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا