مدیریت شهری

پیرایش و بهسازی بازار شهر ری توسط سازمان زیباسازی

به گزارش شورا‌آنلاین، علیزاده ادامه داد: پرژه بهسازی و ساماندهی نما و منظر پیاده راه حرم شریف عبدالعظیم حسنی در محدوده میدان حرم عبدالعظیم حسنی، پیاده راه حرم، میدان کوچک حرم، کوچه ادیب کاشانی و کاروانسرای شاه عباسی انجام می شود.

او با اشاره به اینکه در این محدود ۴۳ بلوک ساختمانی وجود دارد که در مجموع ۴۰۸ کاربر داشته و ۳۸۱ کاربر آن در همکف است، ادامه داد: در حال حاضر ساماندهی کرکره کاربران ۱۴۱ دهنه مغازه به متراز ۱۶۹۲ متر مربع صورت گرفته است.

دکتر علیزاده با اشاره به اینکه اقدامات صورت گرفته در جلسه متعدد با کاربران و اطلاع رسانی به آنها صورت گرفته است، افزود: برای بهبود اقدامات این محور ۹۹ نشست با کاربران انجام شد و در نهایت ۱۵۴۲ مکاتبه با آنها صورت گرفت و ۴۴ برگ توافقنامه تنظیم شد و در نهایت در ۱۹۵ نشست با پیمانکاران و ۵۷ نشست با مراکز و سازمان فعالیت های بهسازی صورت گرفت.

مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران درمورد سایر اقدامات صورت گرفته در این محدوده به ساماندهی تابلو و سایبان کاربران اشاره کرد و گفت: ۱۸۴ تابلو و ۹۵ سایبان تا به حال ساماندهی شده است؛ علاوه بر این بهسازی و مرمت نما شامل آجرکاری به متراژ ۲۹۵۰ مترمربع، سنگ کاری ۱۰۹۰ مترمربع، دیوارچینی ۱۰۷۰متر مربع، سیمانکاری ۱۷۴۰ مترمربع، لایه برداری ۱۴۱۰مترمربع، ساخت در و پنجره ۳۱۰مترمربع، تعویض شیشه ۱۰۲۰ مترمربع و فندانسیون و اجرای ستون ۱۳۹ پایه انجام شده است.

به گفته دکتر علیزاده پیرایش و حذف زوائد بصری یکی دیگر از اقدامات صورت گرفته در این محدوده است که شامل تابلوهای فرسوده، کرکره فرسوده، کانال کولر، کانال آبی، کولر گازی و سایبان است که به ترتیب ۴۱۳۰ مترمربع، ۱۹۶۲ مترمربع، ۱۶۲ متر طول، ۳۰ عدد، ۲۹ عدد و ۳۲ عدد است.

مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران در مورد ساماندهی تاسیسات شهری گفت: در این پیاده راه ۲۷۵۰ متر طول کابل برق، ۲۰۳۰ متر طول کابل مخابرات، ۳۱ عدد جعبه برق، ۲۸ عدد جعبه مخابرات و ۲۱ علمک گاز ساماندهی شد.

تزیینات نمای موجود در محور پیاده راه شهرری یکی دیگر از اقدامات سازمان زیباسازی در این محدود است که دکتر علیزاده به آن اشاره کرد و ادامه داد: در مجموع ۷۱۱ مترطول مقرنس، ۲۲۵۵ متر مربع مشبک کاری و ۹۱ متر مربع کاشی کاری در این محور انجام شده است.

او با بیان اینکه با توجه به اقدامات صورت گرفته تا این زمان پیش بینی می شود تا پایان آذر ماه بتوان از این پیاده راه بهربرداری کامل کرد، گفت: در حال حاضر ۶۷ درصد کار به سرانجام رسیده است.

به گفته مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران تمام این اقدامات صورت گرفته در این محور شامل کاروانسرای شاه عباسی نبوده و برای این بخش اقدامات جداگانه ای صورت گرفته است.

دکتر علیزاده در مورد این بخش مهم تاریخی گفت: کارونسرای شاه عباسی متعلق به دوره صفویه است که به این دلیل که فاقد تزیینات کاشی است احتمال اینکه مربوط به دوره سلجوقی باشد نیز هست، این کارونسرا از سوی میراث فرهنگی ثبت ملی شده است بنابراین اقداماتی که در آن صورت خواهد گرفت با هماهنگی میراث باید باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا