اجتماعی و فرهنگیصفحه اصلی

پشت پرده اسفبار رستوران‌های بین راهی لواسان

گشت مشترک تعزیرات تهران با همراهی نماینده سازمان دامپزشکی، بهداشت شمیرانات، رییس گشت های تعزیرات تهران به بررسی تخلفات رستوران های بین راهی در لواسان پرداختند.

به گزارش شوراآنلاین، در ایام نوروز هستند عده‌ای از افراد سودجو که با توجه به افزایش حجم مسافرت و استقبال شهروندان از حضور در رستوران‌ها دست به اقدامات خلاف می‌زنند.

این تخلفات از گرانفروشی و کم فروشی گرفته تا عدم رعایت بهداشت و استفاده از مواد اولیه نامرغوب را شامل می‌شود.

حالا امروز گشت مشترک تعزیرات تهران با همراهی نماینده سازمان دامپزشکی، بهداشت شمیرانات، رییس گشت های تعزیرات تهران به بررسی تخلفات رستوران های بین راهی در لواسان پرداختند.

دکتر جعفری رییس اداره بهداشت شمیرانات گفت: با توجه به فساد مواد غذایی و بوی تعفن پخش شده در فضا و همچنین بحرانی بودن شرایط بهداشتی، رستوران اخطار ۴۸ ساعته برای رفع نواقص بهداشتی دریافت کرد.

در ادامه گشت حجم بالایی از فرآورده های دامی کشف شد که کارشناس دامپزشکی حاضر در گشت در این مورد گفت: با توجه به نداشتن مشخصات شامل محل تولید و تاریخ انقضا بر روی فرآوردهای دامی موجود، لازم است تمام محصولات دامی معدوم شود.

این کارشناس افزود: تاریخ انقضای مرغ های گرم گذشته و شرایط انجماد نیز مناسب نیست بنابراین این مرغ ها نیز معدوم می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا