اجتماعی و فرهنگی

دستگیری قاتل فراری پس از ۲ سال

به گزارش پایگاه خبری شورا آنلاین مسلم سالاری اظهار داشت: در شهریور ماه سال ۹۳ در پی اختلافات خانوادگی در یکی از روستاهای شهرستان قلعه‌گنج شخصی با استفاده از یک قبضه سلاح گرم اقدام به تیراندازی کرده که منجر به مرگ دو نفر از اعضای یک خانواده و مجروح شدن سه نفر دیگر شد.

سالاری با بیان اینکه قاتل مسلح پس از تیراندازی از صحنه جرم متواری شده است، گفت: پس از طرح پرونده در شعبه بازپرسی دادسرای قلعه‌گنج و صدور دستورات لازم این موضوع در دستور کار دادستانی قرار گرفت.

وی ابراز داشت: پس از حدود دو سال تلاش‌های بی‌وقفه و شبانه‌روزی ماموران پلیس آگاهی شهرستان قلعه‌گنج سرانجام قاتل در یکی از روستاهای شهرستان سپیدان از توابع استان فارس شناسایی و در عملیاتی غافلگیرانه دستگیر شد.

سالاری بیان داشت: متهم در کمتر از ۱۲ ساعت به پلیس آگاهی انتقال و تحویل مراجع قضایی شده و طی بازجویی‌های به‌عمل آمده به جرم خود اقرار کرده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا