شورای شهر

چرا شهرداری حق ساخت بیمارستان را ندارد؟

به گزارش پایگاه خبری شورا آنلاین موسی سهرابی دبیر شورایاران منطقه ۱۹ در جریان دویست و چهل و سومین جلسه شورای شهر تهران که صبح امروز در تالار شورا برگزار شد با اشاره به موقعیت منطقه ۱۹ اظهارداشت: این منطقه در جنوبی‌ترین نقطه تهران قرار دارد و در مجاورت مناطق ۱۶، ۱۷، ۱۸ و ۲۰ قرار دارد و با توجه به مجاورت این منطقه با حرم حضرت امام خمینی (ره) منجر به اهمیت آن شده است.

وی تصریح کرد: منطقه ۱۹ در سال ۹۳، ۱۳ محله داشت که بعدها و با توجه به وسعت منطقه، محلات آن به ۱۴ محله افزایش پیدا نمود.

سهرابی تصریح کرد: منطقه ۱۹ تعداد ۷۰۰ شهید به نظام هدیه نموده است و ۳۴۶ جانباز و ۸۷ آزاده دارد.

دبیر شورایاران منطقه ۱۹ با اشاره به تعداد مدارس و بوستان‌های منطقه ۱۹ گفت: ۱۲۸ مدرسه، ۶۶ بوستان و فضای سبز، ۲۲ ورزشگاه، یک زورخانه در منطقه ۱۹ وجود دارد.

سهرابی خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۱۳ محله منطقه ۱۹ دارای سرای محله بوده و یکی از محلات آن فاقد سرای محله است که طبق برنامه‌ریزی در آینده مکانی برای این محله ساخته خواهد شد.

وی در ادامه با اشاره به برخی از فعالیت‌های صورت گرفته در منطقه ۱۹ تصریح کرد: اقدامات زیادی در حوزه فرهنگی، اجتماعی، ورزشی انجام شده است و هم‌اکنون میزان سرانه فضای سبز منطقه نسبت به گذشته افزایش چشمگیر داشته است.

دبیر شورایاران منطقه ۱۹ در ادامه با اشاره به برخی از مشکلات منطقه تصریح کرد: کوره‌های آجرپزخانه در منطقه، بلاتکلیف ماندن پارک ۱۸۰ هکتاری و همچنین بافت فرسوده در واقع از جمله مشکلات منطقه است که این مشکلات تهدید جدی برای مردم شده است.

وی همچنین به بحث نخاله‌ها در مجاورت کوره‌های آجرپزی اشاره کرد و گفت: این امر مشکلات عدیده‌ای را برای مردم منطقه بوجود آورده است که امیدواریم این موارد و مشکلات مد نظر مدیریت شهری قرار بگیرد.

سهرابی در ادامه با اشاره به بلاتکلیف بودن پروژه «نو سازان بهروز» بیان داشت: این پروژه ۸ سال پیش تملک شد و قرار بود در ۴ بلوک ۱۰ طبقه واحدهایی ساخته شود که با گذشت سالها این پروژه بلاتکلیف مانده است که امیدواریم این موضوع مدنظر قرار گیرد.

وی همچنین به بافت فرسوده منطقه اشاره کرد و گفت: تجمع دستفروشان و مسروقه فروشان در زیر پل شهید سروری (پاسگاه نعمت‌آباد) مشکلات ترافیکی خیابان احسانی و تردد خودروها و پارک‌های دوبله و سوبله و همچنین پایانه آب‌های سطحی محله‌های نعمت‌آباد و شهید کاظمی و نفوذ آب به فونداسیون ساختمان‌ها بخش دیگری از مشکلات منطقه ۱۹ محسوب می‌شود.

دبیر شورایاران منطقه ۱۹ همچنین به پروژه‌های نیمه تمام در این منطقه اشاره کرد و گفت: پروژه سالن آمفی‌تئاتر شکوفه شمالی و مراکز معاینه فنی از جمله پروژه‌هایی است که امیدواریم با مدیریت شهرداری به اتمام برسد.

وی در ادامه با اشاره به کاهش فاصله جنوب و شمال از سوی مدیریت شهری خاطرنشان کرد: امیدواریم این امر محقق شود که البته برای تحقق آن نیاز به توجه بیشتر به مناطق جنوبی و افزایش اعتبارات و نقدینگی این مناطق است.

 در ادامه جلسه حجت‌الاسلام ناصحی رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران با اشاره به اینکه شورایاران منطقه ۱۹ نسبت به سایر شورایاران مناطق دیگر تفاوت ویژه‌ای را دارند، افزود: خوشبختانه اعضای شورایاران در این منطقه تعامل خوبی را با یکدیگر و شهردار منطقه ۱۹ دارند.

وی با اشاره به اتمام مساجد نیمه تمام در منطقه ۱۹ و همچنین بیمارستان هسته‌ای در بوستان ولایت، خاطرنشان کرد: امیدواریم پروژه‌های نیمه تمام در این منطقه به اتمام برسد و شهرداری نیز گزارشی را از آخرین وضعیت احداث بیمارستان هسته‌ای در بوستان ولایت در اختیار اعضای شورا قرار بدهد.

محمد حقانی رئیس کمیته محیط زیست شورای شهر تهران نیز با اشاره به بلاتکلیفی پارک ۱۸۰ هکتاری منطقه ۱۹ و مشکلات عدیده شهروندان این منطقه تصریح کرد: محله خُلازیر یکی دیگر از محلاتی است که حدود ۴ هزار واحد در آنجا ساخته شده است و ۱۲ هزار نفر نیز در این منطقه اشتغال پیدا کرده‌اند که می‌بایست مشکلات این محله نیز مورد توجه مدیریت شهری قرار بگیرد.

وی اظهار امیدواری کرد: در آینده نزدیک تکلیف پارک ۱۸۰ هکتاری منطقه ۱۹ روشن شود.

اسماعیل دوستی رئیس کمیته حمل و نقل شورای شهر تهران نیز ضمن اشاره به مشکلات کوره‌های آجرپزی در منطقه ۱۹ تصریح کرد: امیدواریم شورا و شهرداری فکر ویژه‌ای برای رفع این معضل در منطقه ۱۹ داشته باشند.

احمد حکیمی‌پور عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران نیز با اشاره به ارائه گزارشات از سوی دبیران شورایاران مناطق مختلف تهران افزود: امیدواریم این گزارشات کاربردی شود و در واقع مشکلات منطقه مد نظر قرار بگیرد.

وی تصریح کرد: نبایستی این گزارشات فرمالیته باشد و باید در قالب بودجه سنواتی اعتباراتی برای رفع مشکلات منطقه اتخاذ کنیم.

حکیمی‌پور همچنین به عدم تعادل و بودجه سال ۹۵ انتقاد نمود و گفت: متاسفانه تعادلی بین اعتبارات مناطق در بودجه ۹۵ وجود ندارد.

پرویز سروری رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای شهر تهران نیز ضمن اشاره به امنیت مردم منطقه ۱۹ بیان داشت: امنیت در ۲ بخش امنیت پایدار و یا شناور تعریف می‌شود و زمانی که ناامنی تثبیت شود بدترین نوع ناامنی است و این در حالی است که در پارک ۱۸۰ هکتاری منطقه ۱۹ افراد مسلح همراه با بادیگارد تردد دارند.

سروری با اشاره به استقرار یک واحد کلانتری در منطقه ۱۹ گفت: درخواست دارم برای مسئله امنیت منطقه ۱۹ فکر اساسی شود و یک بار از رئیس ستاد کل نیروهای مسلح و همچنین فرمانده ناجا برای پاسخگویی به مشکلات امنیتی در شورا دعوت به عمل آید.

سروری بیان داشت: منطقه ۱۹ جنوبی‌ترین منطقه شهر تهران است و یک منطقه بکر و دست نخورده است و ما می‌توانیم از این ظرفیت و پتانسیل به نحو مطلوب استفاده کنیم.

اقبال شاکری رئیس کمیته عمران شورای شهر تهران نیز ضمن اشاره به پروژه‌های فرامنطقه‌ای منطقه ۱۹ خاطرنشان کرد: بوستان ولایت، نمایشگاه شهر آفتاب، پارک ۱۸۰ هکتاری و … از پروژه‌های فرا منطقه‌ای در این منطقه است اما این سوال مطرح می‌شود که مردم منطقه چه بهره‌ای از این پروژه‌ها برده‌اند؟

وی تصریح کرد: باید نیاز مردم منطقه به صورت واقعی دیده شود و نمی‌توانیم آن را نادیده بگیریم.

 علیرضا دبیر رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران نیز با اشاره به اینکه در سال ۹۴ برخی از مناطق از برنامه تنظیم شده از سوی شورای شهر عدول کرده‌اند، گفت: برخی از مناطق، ساختمان‌هایی را تحت عنوان مجتمع‌های بهاران خریداری کرده‌اند که این کار بدون اجازه شورا بوده و تخلف محسوب می‌شود.

وی تصریح کرد: در سال آینده برای هر منطقه ۶۰۰ میلیارد تومان جهت ساماندهی کارتن خواب‌ها تخصیص داده شده است.

وی با بیان اینکه منطقه ۱۹ جزء مناطقی است که در سال‌های اخیر اعتبارات خوبی برای آن اختصاص داده شده است، افزود: در ۳ سال گذشته اعتبارات این منطقه هر ساله ۱۰۰ درصد افزایش پیدا کرده است.

دبیر همچنین به احداث بیمارستان هسته‌ای در بوستان ولایت اشاره کرد و گفت: شهرداری حق ندارد بدون اجازه شورا آجر روی آجر در این بوستان بگذارد و باید شورا طرح این بیمارستان را به تصویب برساند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا