سیاسی

آخرین وضعیت قراردادهای جدید نفتی

به گزارش پایگاه خبری شورا آنلاین حسین امیرخامکانی  درباره آخرین وضعیت قراردادهای جدید نفتی اظهار کرد: بحث قراردادها، بحث جدی است؛ زیرا صنعت نفت و گاز امروز نیاز به توجه و سرمایه‌گذاری دارد.

وی تصریح کرد: در داخل کشور منابع مالی وجود دارد، اما این منابع با هدف گذاری که در صنعت نفت و گاز شده کفایت نمی‌کند بنابراین نیاز به سرمایه‌گذاری خارجی داریم که آن هم از طریق این قراردادها انجام می‌شود.

نماینده مردم زرند در مجلس افزود: معتقد هستیم که هر ایراد و اشکالی اگر به قراردادها وارد است باید برطرف شود و وزارت نفت هم قبول دارد که اگر اشکالی هست باید اصلاح شود؛ بنابراین در اصل قضیه نباید تردید کرد.

نائب رئیس کمیسیون انرژی مجلس با تاکید بر این که قطعا با رفع ایرادات باید منافع ملی در قراردادها تامین شود، گفت: در مجلس نهم کمیسیون انرژی بررسی‌هایی را انجام داد و به مرکز پژوهش‌های مجلس فرستادیم اما به عمر مجلس نهم نرسید و قطعا در دوره جدید در کمیسیون انرژی نظر مرکز پژوهش را  جویا شده و به وزارت نفت منتقل می‌کنیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا