
به گزارش شوراآنلاین فلاح حسن الجزائری در تشریح دستاوردهای سفر شهردار تهران به عراق گفت: گفت وگوها و تفاهمات خوبی در این سفر و دیدارها انجام شد و ما در انتظار چیدن میوه های آن در آینده نزدیک هستیم.
استاندار عراق افزود:در این دیدار درباره زمینه های همکاری در پایتخت عراق از جمله حوزه خدمات شهری، بهداشت، حمل و نقل عمومی و شهری بحث و گفت وگو شد.
وی ادامه داد:متعاقب این گفت وگوها استانداری و شورای استان پیرامون تشکیل یک کمیته با حضور شهرداری بغداد برای رسیدن به دیدگاه مشترک و بهره برداری بهینه از این سفر به توافق رسیده اند.
استاندار عراق خاطرنشان کرد:امیدواریم با استقبال خوبی که از سفر شهردار تهراmن در بغداد صورت گرفته و مذاکرات و تفاهماتی که انجام شده، به زودی شاهد دستاوردهای عملی و اجرایی در این زمینه باشیم.
وی در پایان گفت:سفر شهردار تهران به بغداد بسیار حائز اهمیت است و می تواند پلی برای توسعه همکاری بیشتر بین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری عراق باشد.