شورای شهر

تعیین تکلیف ۸۰ هزار پرونده شهری

رئیس شورای شهر تهران گفت: بر اساس لایحه بسته محرک اقتصادی در شرایط کرونایی با تعیین تکلیف ۸۰ هزار پرونده شهری در کمیسیون ماده ۱۰۰، درآمد شهرداری افزایش می‌یابد.

به گزارش شوراآنلاین، محسن هاشمی در دویست و یازدهمین جلسه شورای شهر تهران در جمع خبرنگاران درباره جزئیات لایحه بسته محرک اقتصادی در شرایط کرونایی که توسط شهرداری به شورای شهر ارسال شده است، اظهار داشت:این بسته امروز به صورت کامل در صحن شورا بررسی شد.بسته دارای ۱۴ ماده بود که با پیشنهاد اعضای شورا ماده‌های دیگری نیز به آن اضافه شد و سرانجام با تغییراتی تصویب و در اختیار شهرداری قرار گرفت.

وی افزود: این بسته به صورت کلی سه بخش دارد که بخش اول مربوط به موضوع خوش‌حسابی شهروندان است و بر اساس آن در صورتی که مردم بدهی‌های خود را به شهرداری زودتر پرداخت کنند، از تخفیف‌های مناسبی برخوردار خواهند شد.

رئیس شورای شهر تهران ادامه داد: بخش دوم این بسته مربوط به کمک‌های داوطلبانه و مؤمنانه به شهرداری است تا از این طریق درآمدهایی برای شهرداری کسب شود و بتوان به شهروندان نیازمند کمک کرد.

هاشمی خاطرنشان کرد: بخش سوم این بسته مربوط به موضوع افزایش درآمد از طریق کمیسیون ماده ۱۰۰ بود که بر اساس آن به شهرداری اجازه داده شد درآمدهایی را در این حوزه کسب کنند.

وی بیان داشت: حدود ۷۰ تا ۸۰ هزار پرونده در کمیسیون ماده ۱۰۰ وجود دارد که مربوط به ۴۰ سال پیش تا کنون است و این پرونده‌ها مربوط به املاکی بوده که بلاتکلیف مانده و نه تخریب شده و نه مالکان آن جریمه شده‌اند.

رئیس شورای شهر تهران افزود:‌ در حال حاضر برخی از قوانین تغییر کرده و ساخت این املاک تخلف فرض نمی‌شود که اکنون می‌توان دوباره به این موضوع ورود یافت و با اعمال جریمه و نه تخریب درآمدهایی را برای شهرداری کسب کرد که این موضوعات به طور کلی اجرای آن منوط به تأیید کمیسیون ماده ۵ است.

هاشمی اظهار داشت: همچنین به دلیل توافقات قبلی برخی از ساختمان‌ها در کوچه‌ها و خیابان‌ها طبقات آنها بالا و پایین بوده به طوری که مثلاً در یک کوچه سه واحد مسکونی مجاور هم دارای طبقات ۵، ۴ و ۶ هستند و وضعیت به اصطلاح دندان‌موشی در نمای ساختمان‌ها شکل گرفته و می‌توان با در نظر گرفتن خط آسمان این مشکل را رفع کرد.

وی در پاسخ به این پرسش که میزان درآمد شهرداری از طریق تصویب لایحه بسته محرک اقتصادی چقدر است، گفت:‌ در بخش خو‌ش‌حسابی شهروندان می‌توان شاهد درآمد ۳۰ درصدی برای شهرداری باشیم در حوزه معماری و شهرسازی نیز با افزایش سرعت انجام پروژه‌ها ۳۰ درصد درآمد شهرداری زودتر حاصل می‌شود و می‌توان از آن در شرایط کنونی جهت اداره شهر بهره‌مند شد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا