مدیریت شهری

شهردار منطقه ۱۳ خبر داد: ظرفیت سازی برای دسترسی به خدمات با کیفیت برای کودکان در سال ۱۴۰۰

شهردار منطقه ۱۳ در جلسه ارائه برنامه عملیاتی شهر دوستدار کودک بر ظرفیت سازی برای دسترسی به خدمات با کیفیت برای کودکان تاکید کرد.

به گزارش شوراآنلاین و به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۳ ، مجتبی شکری، شهردار منطقه در جلسه ارائه برنامه عملیاتی شهر دوستدار کودک که با حضور مجتبی دانشور مدیر کل آموزش های شهروندی شهرداری تهران ، معاون امور اجتماعی و فرهنگی ، دبیران کانون های محلات در سالن کنفرانس ساختمان ستادی برگزار شد ، گفت : فضاهای شهری در برآورده ساختن نیاز های اجتماعی و فردی کودکان شهر ، نقش منحصر به فردی داشته و این فضاها بخش عمده ای از زمان و محیط زندگی روزمره ساکنان از جمله کودکان را به خود اختصاص می دهد که مناسب سازی منطقه برای کودکان در سلامت جسمی ، تقویت تعاملات اجتماعی و پرورش خلاقیت کودکان می تواند موثر واقع شود.

افزایش آگاهی عمومی نسبت به حقوق کودکان ، زمینه سازی و توسعه مشارکت کودکان در شهر ، ظرفیت سازی خدمات با کیفیت به کودکان ، بهبود کیفیت محل زندگی کودکان ، توسعه فضای اثر بخش برای رشد کودکان از طریق بازی و تفریح از جمله راهبردهای شهردار منطقه در این جلسه بود.
او با بیان اینکه ما نسبت به تک تک فرزندان شهر مسئول هستیم ادامه داد : علاوه بر اینکه باید شرایط را به لحاظ عمرانی و سخت افزاری آماده کنیم ، می بایست به لحاظ ذهنی و نرم افزاری نیز ظرفیت های خوبی را برای خدمت رسانی به اقشار جامعه به ویژه کودکان فراهم کنیم.

شهردار منطقه با ارائه این پیشنهاد که سعی کنیم به تدریج شهر را به شهری که دوستدار تمامی اقشار جامعه از کودک تا سالمند گرفته ، تبدیل کنیم ، یادآور شد : شاخصه های بسیاری از طرح و پروژه ها در سال ۱۴۰۰ به گونه ای باشد که برای تمامی اقشار از جمله کودکان مناسب سازی و تعریف شود.

مجتبی دانشور، مدیر کل آموزش های شهروندی شهرداری تهران نیز در این جلسه به همراهی و تعامل مناسب اداره آموزش شهروند ی منطقه در پیشبرد طرح شهر دوستدار کودک اشاره کرد و ادامه داد : این طرح دیرتر از زمان معمول در منطقه ۱۳ آغاز شد ،ولی این منطقه توانست با عمل به دستورالعمل ها ، روند طرح را به مراحل خوبی رسانده که نشان دهنده توجه مدیریت ارشد منطقه و همکاری مناسب مجموعه دارد.

او یادآور شد: طبق برنامه عملیاتی محلات منتخب شهر ، پروژه ها بر اساس شاخصه های سلامت ، ایمنی ، محیط زیست ، کالبدی ، فرهنگی و اجتماعی متناسب با کودکان تعریف و طراحی شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا