اجتماعی و فرهنگی

نظر وزیر بهداشت در خصوص طب سنتی

به گزارش پایگاه خبری شورا آنلاین وزیر بهداشت  طب سنتی را مکمل طب داروئی دانست و گفت: طب سنتی نمی تواند جایگزین طب داروئی باشد اما به عنوان مکمل می تواند در ارتقای سلامت جامعه موثر باشد.

وی گفت: خوشبختانه طی چند سال اخیر توجه وزارت بهداشت و شورای عالی انقلاب فرهنگی به این مقوله بیشتر شده است که ایجاد دانشکده طب سنتی و دکترای داروسازی برای ارائه داروهای سنتی از نتایج این توجه به شمار می رود.

هاشمی همچنین به معضلات این حوزه اشاره کرد و افزود: متاسفانه ورود برخی افراد کم اطلاع و سودجو به این عرصه آسیب زده است که این معضل میتواند سلامت مردم را به خطر بیندازد و حسن اعتماد مردم را از بین ببرد.
وزیر بهداشت اظهار کرد: طب سنتی میراث ملی کشور است و سوء استفاده از آن چه در زمینه توزیع داروهای تقلبی و چه در حوزه کمبود دانش و آگاهی به این عرصه آسیب می رساند.
وی تاکید کرد: برای برون رفت از این معضل باید صاحبان سبک، عطاران قدیمی و فارغ التحصیلان طب سنتی با هم آشتی کنند که این مهم یقینا به ساماندهی عطاری ها و افزایش حضور فعال افراد توانمند این حوزه کمک می کند.
هاشمی در ادامه به برگزاری شورای سیاستگذاری طب سنتی کشور اشاره کرد و گفت: تسهیل فعالیت، ایجاد بستر مناسب برای جذب افراد به این رشته، تشویق بخش خصوصی برای فعالیت در این عرصه و ساماندهی افرادی که در این حوزه فعالیت می کنند از جمله موضوعات مورد بررسی این شوراست که تا کنون مصوبات اثربخشی را به همراه داشته است.
وی در پایان به تعداد فارغ التحصیلات طب سنتی اشاره کرد و افزود: در حال حاضر ۳۰۰ پزشک در این حوزه فارغ التحصیل شده اند که می توانند به مردم خدمت ارائه کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا