کمتر از هزار نفر در انتخابات شورایاری ها رد صلاحیت شده اند
به گزارش پایگاه خبری شورا آنلاین مرتضی طلایی در خصوص شرایط رد صلاحیتشدگان گفت: سلیقهای وارد نشدیم و بر اساس ماده ۴۰،۴۱ و ۴۲ شاخصهایی که برای افراد داوطلب تعیین شده بود را در نظر گرفتیم و بر اساس آن تأیید صلاحیتها انجام شد.
رئیس هیأت اجرایی انتخابات شورایاریها اضافه کرد: حدود ۶۸۰ نفر افراد رد صلاحیت شدند نه بیش از هزار نفر.
وی افزود: البته ۷۰۰ نفر از افراد به دلیل مشکل محل سکونت رد صلاحیت شده بودند که با مصوبه شورا موضوع برطرف شد و تأیید صلاحیت شدند.
طلایی با اشاره به اینکه رد صلاحیتشدگان عمدتا افرادی بودند که در مراجع قضایی دارای پرونده بودند، گفت: لیکن برای آنها هنوز حکمی صادر نشده است.
وی تأکید کرد: البته شورای نظارت میتواند افراد را تأیید صلاحیت کند چرا که از وظایف هیأت نظارت است.
رئیس هیأت اجرایی انتخابات شورایاریها با اشاره به اینکه ما عهدهدار امانت مردم هستیم، گفت: باید کارها با دقت انجام شود.
طلایی از مردم خواست که در انتخابات حضور پرشور داشته باشند و با دقت افراد صالح را انتخاب کنند.