شورای شهر

سروری:حکیمی پور باید از مردم عذرخواهی می‌کرد

به گزارش پایگاه خبری شورا آنلاین پرویز سروری در تذکر پیش از دستور سیصدودومین جلسه شورای شهر تهران با تأکید بر اینکه زمان آن رسیده که ایشان یک عذرخواهی از ملت ایران بکند، اما چون نکردند به شخصه مجبور هستم شفاف سازی هایی را انجام دهم، بیان کرد: اعتماد مردم به شورای شهر تهران سرمایه کشور است و وارد شدن خدشه به آن، سرمایه کشور را هدف قرار می دهد.

وی تصریح کرد: کاری نکنیم که شورای چهارم به عاقبت شورای اول که در سه ماه پایانی منحل شد، گرفتار شود.

این عضو شورا ادامه داد: سیاست زدگی، سم مهلکی است که سبب می شود مدیریت شهری از متن خدمات به حاشیه برده شود و لازم است که قطار مدیریت شهری به ریل بازگردانده شود، اما این سوال مطرح است که سمت آقای حکیمی پور در ارائه اسناد چه بوده است؟ چه کسی این اسناد را به آقای حکیمی پور داده و او هم این اسناد را به یاشار سلطانی داده است.

سروری با اشاره به اینکه بررسی‌ها نشان داده که ۳ روز قبل از انتشار این اسناد آقای سلطانی با خانم دکتر آباد جلسه می گذارد که این جلسه به درخواست یاشار سلطانی برگزار شده است، خاطرنشان کرد: همه اسناد مبنی بر کذب بودن این آمار اطلاعات توسط خانم آباد به وی ارائه می شود اما ایشان اصرار بر انتشار داشتند.

وی با طرح این پرسش که این رفتارها آیا نشان دهنده آن نیست که یک پشت صحنه سیاسی این جریان ها را اداره کرده است، افزود: روز انتشار اسناد، خانم آباد با حکیمی پور تماس می گیرد و ایشان می گوید که یاشار سلطانی را نمی شناسد. در حالی که خود وی این اسناد را به سلطانی داده بوده است.

سروری ادامه داد: پس از آنکه حکیمی پور اسناد را به یاشار سلطانی داده بوده، اما در صحبت هایش در ابتدا اعلام کرده که یاشار سلطانی را نمی شناخته و سپس گفته که وی را فردی صالح می دانسته و به رسم امانت این اسناد را به وی داده بوده است.

وی خاطر نشان کرد: سوال من این است، اگر حکیمی پور وی را نمی شناخته چطور سلطانی را امین می دانسته و اسناد را به امانت به ایشان داده است.

وی با تأکید بر اینکه امروز آبروی ۶ نفر از اعضای شورا در رابطه با انتشار این اسناد کذب، رفته و مطالب زیادی علیه شان گفته شده است، افزود: توقع من و سوال من این است که آیا نباید از اعضای شورا که در مظان اتهام بودند عذرخواهی شود؟ آیا می خواهیم سرنوشت شورای چهارم را به سرنوشت شورای اول گره بزنیم که سه ماه آخر فعالیتش در ایستگاه انحلال توقف کرد؟

سروری با تأکید بر اینکه تحرکات سیاسی باید در احزاب و گروه ها انجام شود نه در شوراهای شهرها، ادامه داد: این تحرکات سیاسی را به داخل شورا آوردند و فضا را به سمت فضای سیاسی بردند. در حالی که فکر نمی کردند مدیریت شهری را به حاشیه می‌برند و خدمات را به مردم کاهش می دهند.

رئیس کمیسیون نظارت شورای شهر خاطر نشان کرد: اگر به یاد داشته باشید دستاورد تمامی اختلافات و انحلال شورای اول تهران این شد که از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تا به امروز کمترین مشارکت مردمی را در شورای دوم دیدیم زیرا اعتماد مردم به شورا از بین رفته بود که این دستاورد ناخوشایندی بود.

سروری تاکید کرد: اگر کاری کنیم که شورا یک نهاد غیرسیاسی نباشد و این نهاد را به یک فرآیند سیاسی وارد کنیم، بی شک آسیب های زیادی به کشور وارد می شود. از همین رو از هیأت رئیسه و نمایندگان شورا می خواهم در عمر باقیمانده شورای چهارم که دو سوم آن را به خوبی اداره کرده ایم آنهم با وجود دوقطبی بدون شورا، در چند ماه آینده تلاش کنیم شورا از آفت های سیاسی به دور باقی بماند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا