اجتماعی و فرهنگی

ساخت اولین پمپ بنزین بزرگراهی پایتخت

به گزارش پایگاه خبری شورا آنلاین وی با بیان اینکه منطقه ۱۴ دارای ۶ ناحیه و ۲۱ محله است، گفت: براساس سرشماری سال ۹۰، ۵۰۰ هزار نفر در منطقه ۱۴ زندگی می‌کردند که سبب شده این منطقه به یکی از پرجمعیت‌ترین مناطق شهر تهران لقب گیرد.

به گفته شهردار منطقه ۱۴ در میان پروژه‌هایی که به زودی افتتاح می‌شود، ۲۸ پروژه خدمات شهری، ۱۲ پروژه مربوط به معاونت حمل و نقل، ۳۲ پروژه در حوزه فنی و عمرانی و مابقی در حوزه املاک و مستقلات است که احداث ایستگاه آتش‌نشانی، احداث گل‌دسته‌های چندین مسجد، احداث مقبره شهدای بوستان زیتون، بوستان نارنج و احداث مقبره شهدای ناحیه ۶ که در اماکن نظامی قرار دارند و همچنین احداث و تجهیز سرای محله مینا، احداث و تجهیز سرای مجموعه شهربانی، احداث پمپ بنزین اصفهانک و تملک معارضین خط ۶ و ۷ مترو از مهم‌ترین پروژه‌های این منطقه است.

حمیدی با بیان اینکه از طی ۱۰ سال اخیر بیش از ۱۰۰ ایستگاه متر و در مناطق مختلف شهر به بهره‌برداری رسیده است، گفت: دو خط ۶ و ۷ مترو از منطقه ۱۴  عبور می‌کنند و ۲۹ واحد معارض در مسیر آن شناسایی شده بود که ۱۴۰ میلیارد تومان برای تملک این ۲۹ واحد صرف شد که خوشبختانه تمامی معارضان این احداث رفع شده است.

وی درخصوص طرح تعریض خیابان پیروزی که یکی از بزرگترین پروژه‌های این منطقه است، گفت: نقطه شروع این طرح ابتدای میدان شهدا و نقطه پایانی میدان شهید کلاهدوز بوده که ۲۷۳ مورد توافقاتشان حاصل شده و در نیمه جنوبی خیابان تمام تملکات صورت گرفته و ۱۰۰۰ میلیارد تومان به صورت نقد و غیرنقد برای پیشبرد این طرح مهم هزینه شده است.

شهرداری منطقه ۱۴ با بیان اینکه احداث بزرگراه امام علی (ع) که از منطقه ۱۴ نیز عبور می‌کند سبب شده که گره ترافیکی این منطقه بازگشایی شود، گفت: بالاترین میزان تملک در پروژه امام علی (ع) با ۹۹۸ پلاک در منطقه ۱۴ بوده است که توانستیم با موفقیت این پروژه را به اتمام برسانیم.

حمیدی با اعلام خبر افتتاح اولین پمپ بنزین در بزرگراه امام علی (ع) گفت: در ابتدای لاین کندرو امام علی (ع) به سمت شمال در تقاطع بزرگراه شهید محلاتی، پمپ بنزینی برای اولین بار در یک بزرگراه احداث شده است.

وی با بیان اینکه برای اولین بار است که در یک بزرگراه پمپ بنزین ساخته می‌شود، گفت: از ابتدا تا انتهای بزرگراه امام علی (ع) هیچ پمپ بنزینی وجود ندارد و برهمین اساس نیاز احداث پمپ بنزین وجود داشت و پس از بررسی‌ها و جانمایی‌های متعدد مقرر شد که در لاین کندرو امام علی به شهید محلاتی این پمپ بنزین ساخته شود که برای مساحت عرصه آن ۱۴۰۰ متر مربع و مساحت قسمت اداری در دو طبقه ۲۰۰ متر مربع است.

شهرداری منطقه ۱۴ در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تصمیم جدی شهرداری منطقه ۱۴ برای مهار فضای بی دفاع شهری گفت: فضای بی‌دفاع شهری می‌تواند بستر بروز بسیاری از آسیب‌های اجتماعی شود. برهمین اساس ساماندهی این فضاها در طی مدیریت ۱۶ ماهه من در دستور کار قرار گرفت.

حمیدی با اشاره به فضای رها شده و بی دفاع که در اطراف دانشگاه آزاد تهران جنوب قرار دارد، گفت: خوشبختانه کسب موافقت کمیسیون ماده ۵ و همچنین رایزنی‌های صورت گرفته با مسوولان دانشگاه آزاد مقرر شد که ۲۸ واحد دانشگاهی دانشگاه آزاد به این فضا منتقل شود و این چندین هکتار رها شده به فضای آموزشی بدل شود و شرایطی فراهم کنند که ۵۰ هزار دانشجو در این واحدها مشغول به تحصیل شود.

وی درخصوص تعداد مال‌ها و پاساژهایی که در سطح منطقه ۱۴ ساخته می‌شود و همچنین تخلف پاساژ کساء که پارکینگ خود را تبدیل به مغازه کرده است، گفت: پاساژ کساء به دلیل عدم تامین پارکینگ نتوانست پایان کار بگیرد و در حال حاضر تامین پارکینگش از پیشرفت فیزیکی خوبی برخوردار است و براساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته تا ۲۲ بهمن‌ماه مشکل پارکینگ این پاساژ حل شده و می‌تواند سایر اقدامات خود را برای اخذ پایان کار دنبال کند.

شهردار منطقه ۱۴ درخصوص سرانه فضای منطقه ۱۴ با بیان اینکه ۹.۳۶ متر مربع سرانه فضای سبز اهالی در منطقه در محله ۱۴ است، گفت: وضعیت سرانه فضای سبز نسبت به بقیه مناطق بد نیست چراکه ما در منطقه ۱۳ بوستان بزرگ، ۵۳ بوستان محلی و یک بوستان فرامنطقه‌ای داریم اما مردم خواهان تملک باغ وثوق‌الدوله (لوکیشن سریال شهرزاد – خانه بزرگ‌آقا) هستند.

حمیدی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فعالیت بازار گل و گیاه در این منطقه گفت: بازار گل به یکی از جاذبه‌های منطقه بدل شده که توانسته اقبال عمومی تعداد زیادی از مردم پایتخت را به خود جلب کند اما متاسفانه این بازار در زمینی احداث شده که مالکیتش متعلق به وزارت راه و شهرسازی است و مشکلاتی در این زمینه ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه ۲۰ سال است که این قطعه زمین متعلق به وزارت راه به بازار گل بدل شده، گفت: خدا شاهد است که حتی یک ریال از این بازار برای شهرداری درآمدزایی نداشته و تنها معضلاتی همچون ضایعات، گره ترافیکی و کمبود پارکینگ گریبان شهرداری را گرفته که لازم است صنف مربوطه با وزارت راه برای حل مشکلاتشان جلساتی برگزار کنند.

شهردار منطقه ۱۴ در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به بافت فرسوده منطقه ۱۴ گفت: این منطقه رتبه پنجم بافت فرسوده را در تهران دارد. هرچند که می‌توان منطقه را به دو بخش شرقی و غربی تبدیل کنیم و باید بگویم که در شرق منطقه شاهد یک بافت منظم، شطرنجی و براساس اصول شهرسازی هستیم اما در قسمت غرب منطقه، منازل به صورت نامنظم و نامتراکم دیده می‌شود.

حمیدی با بیان اینکه مساحت کل بافت فرسوده منطقه ۲۵۷ هکتار است که ۱۳.۷ درصد را به خود اختصاص داده گفت: تا پایان سال ۸۴ تنها ۲.۴ هکتار بافت فرسوده نوسازی شده بود اما پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال ۹۵، ۴۹.۸۸ هکتار اقدامات مثبت در بافت فرسوده صورت بگیرد.

وی در بخش دیگری از سخنان در پاسخ به انتقاداتی مربوط به عرض کم کوچه‌ها و اجازه ساخت و ساز ساختمان‌های ۷ طبقه گفت: من به شهردار قانونمدار شهرت دارم و براساس ضوابط، دستورات و پهنه‌برداری‌های طرح تفصیلی اجازه خانه‌سازی به افراد داده می‌شود و اگر شما می‌بینید در یک کوچه کم عرض ساختمان ۶ و ۷ طبقه ساخته می‌شود این براساس طرح اصول جامع است.

شهردار منطقه ۱۴ درخصوص فعالیت دستفروشان در سطح منطقه ۱۴ و بخصوص خیابان پیروزی گفت: پدیده سد معبر و دستفروشی از قدیم‌الایام رواج داشته و باید بگویم که با این قشر با دقت رفتار می‌شود.

حمیدی در پایان افزود: سه مکان برای روزبازار برای دستفروشان در نظر گرفته شده که این افراد می‌توانند با استقرار در این مکان‌ها نسبت به فروش محصولات خود اقدام کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا