شورای شهر

واکنش چمران به ادعای مختاباد/شورا حساب تک امضاء ندارد

به گزارش پایگاه خبری شورا آنلاین وی با بیان اینکه این چند میلیارد تومان پول در حساب نماینده، برای شورا ننگ است و باید این فرد در قبال این پول پاسخگو باشد، گفت: سود این پول نزدیک به ۱۰۰ میلیون تومان است و اگر شورا به موضوع رسیدگی نکند، پای سازمان بازرسی کل کشور را به میان خواهد کشید تا آن‌ها به تخلفات چند میلیارد تومانی این عضو شورا رسیدگی کنند؛ اما مهدی چمران، رییس‌ شورای شهر پایتخت می‌گوید: هیچ نماینده‌ای در شورا حساب شخصی ندارد که بتواند این مقدار پول را در آن دپو کند.

 

مهدی چمراندر مورد این موضوع افزود: اعضای شورا، شخصاً پولی در اختیار ندارند و حتی رییس شورا نیز با دو امضاء می‌تواند پول برداشت کند.

 

وی با بیان اینکه ستادهای زیرمجموعه شورای شهر نیز باید پول مورد نیاز را در داخل ستاد تصویب و با دو امضاء دریافت کنند، اظهارکرد: رقم مصوب ممکن است نزدیک رقمی که مختاباد اعلام کرده است باشد اما رقم بودجه در اختیار، این مقدار نیست.

 

رییس شورای شهر تهران با بیان اینکه پول کمیسیون به صورت قطره‌چکانی به آن‌ها داده می‌شود، گفت: این‌گونه نیست که پول در اختیار اعضا یک دفعه قرار گیرد و بر همین اساس باید در جلسات بعدی رسیدگی شود.

 

چمران تصریح کرد: ما حساب شخصی در شورا نداریم و هیچ نماینده‌ای مگر به صورت مشترک، چنین حسابی ندارد. البته ستاد شورایاری‌ها و ستاد هماهنگی سمن‌ها چنین حسابی دارند؛ اما به صورت تک‌امضاء نیست که تنها یک نفر بتواند درباره آن‌ها تصمیم بگیرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا