مدیریت شهری

دولت ریالی بابت توسعه طرح کمربند سبز تهران پرداخت نکرده است

به گزارش پایگاه خبری شورا آنلاین مختاری مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهر تهران در ادامه یکصدمین جلسه شورای شهر تهران با اشاره به عملکرد ۱۰ ساله مجموعه‌اش تا پایان سال ۹۲ اظهارداشت: سازمان پارکها و فضای سبز با توجه به منویات مقام معظم رهبری در خصوص حفظ و نگهداری فضای سبز و باغات برنامه‌های خود را تهیه و تدوین کرده است.

وی با اشاره به روند توسعه فضای سبز از سال ۸۴ تا پایان سال ۹۲ گفت: به طور متوسط  سالیانه ۱۵.۲ درصد شاهد رشد سرانه فضای سبز در شهر تهران بوده ایم.

مختاری بیان داشت: تعداد بوستان‌ها در شهر تهران تا پایان سال ۸۳، ۱۱۹۲ بوستان بوده است که این تعداد هم اکنون به ۲۰۶۳ بوستان رسیده است.

مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهر تهران خاطرنشان کرد: تا قبل از سال ۸۴ سالانه ۵۸ بوستان در شهر تهران ساخته می‌شد که از سال ۸۴ به بعد این آمار در سال به ۹۶ بوستان رسیده است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۸۷۱ بوستان محله‌ای، منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای در شهر تهران احداث شده است، افزود: در بخش کمربند سبز تهران نیز اقدامات گسترده‌ای در سال‌های گذشته صورت گرفته است به طوریکه تا پایان سال ۸۳ مساحت کمربند سبز تهران ۲۳ هکتار بود که این آمار هم‌اکنون به ۳۶ هکتار افزایش یافته است.

مختاری در ادامه به برخی از بوستان‌های موضوعی در شهر تهران اشاره کرد و گفت: بوستان آزادگان، نیایش، مینیاتوری، جانبازان، غدیر، ۱۵ خرداد و نهج‌البلاغه از جمله بوستان‌های موضوعی تهران هستند.

وی در ادامه با اشاره به تعداد بوستان‌های بانوان در شهر تهران گفت: هم‌اکنون ۴ بوستان بانوان در تهران به بهره‌برداری رسیده است که پنجمین بوستان نیز در شرق تهران در دست احداث است و تا یکسال آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.

مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهر تهران در ادامه با انتقاد از حمایت‌های دولت در جهت پرداخت اعتبارات توسعه‌ای طرح کمربندی سبز تهران گفت: براساس قانون ۵۰ درصد از اعتبارات این طرح باید توسط دولت و ۵۰ درصد توسط شهرداری پرداخت شود و این در حالی است که متاسفانه دولت ریالی را بابت توسعه این طرح پرداخت نکرده است.

مختاری در ادامه با اشاره به منابع آبی فضای سبز در شهر تهران گفت: ۱۰۰ درصد آب  فضای سبز آب خام بوده و از آبهای غنات‌ها و چاه‌ها استفاده می‌شود.

وی ادامه داد: هم‌اکنون ۳۰۰ منبع ذخیره آب با گنجایش ۵۵۵ هزار متر مکعب آماده بهره‌برداری است که ۱۰۰ منبع دیگر نیز در دست احداث قرار دارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا