شورای شهر

انتقاد راستگو از نامگذاری احساسی خیابان های تهران

به گزارش پایگاه خبری شورا آنلاین  الهه راستگو عضو کمیسیون اجتماعی و فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران در تذکر پیش از دستور امروز شورای شهر به بازدیدهای اخیر خود از منطقه ۱۷ شهر تهران اشاره کرد و اظهار داشت: متأسفانه این منطقه از چالش‌های بسیاری برخوردار است که عدم  رسیدگی به آن در طول چند سال گذشته آرامش را از شهروندان این منطقه سلب نموده است.

وی مهمترین مشکل قابل ذکر در این منطقه را خط ریلی راه‌آهن تهران- تبریز ذکر کرد و یادآور شد: اگر چه انتقال این خط به زیرزمین، آلودگی صوتی را کاهش داده اما متأسفانه سایر معضلات و مشکلات ناشی از آن به قوت خود باقی است.

رئیس ستاد توان‌افزایی و حمایت از فعالیت سازمان‌های مردم نهاد شهر تهران با بیان اینکه عرصه آزاد شده در این بخش به دلیل عدم رضایت راه‌آهن برای واگذاری آن به شهرداری چندین سال است رها شده، افزود: آسیب‌های اجتماعی ناشی از این فضای بی‌دفاع شهری در حالی است که شهرداری تهران به کرات جهت تبدیل آن به فضای ورزشی و تفرجگاهی اعلام آمادگی نموده است.

راستگو با اشاره به اینکه عرصه آزاد شده به دلیل قرار گیری در بطن شهر از قابلیت تبدیل به محیط مناسب گردشگری و تفریحی برخوردار است، تصریح کرد: این پتانسیل عظیم به دلیل نبود عزم جدی و لازم از سوی مدیریت راه‌آهن نه تنها ثمری نداشته که به دلیل تجمع افراد کارتن‌خواب و معتاد امنیت را از مردم سلب نموده است.

وی با اشاره به اینکه وزش ملایم‌ترین بادها امروز گرد و خاک را میهمان ناخوانده شهروندان این منطقه ساخته، افزود: آزار و اذیت ناشی از این خط راه‌آهن تنها منحصر به منطقه ۱۷ نیست بلکه شهروندان منطقه ۱۸ نیز به دلیل قرارگیری حدود ۶ کیلومتر از این خط ۱۰ کیلومتری در این منطقه متحمل رنج‌های بی‌شماری هستند که موارد اشاره شده تنها بخشی از معضلات منعکس شده آنها است.

عضو چهارمین دوره شورای اسلامی شهر تهران با تأکید براینکه حل این معضلات با توجه به عدم تنفیذ اختیارات از سوی راه‌آهن به شهرداری از حوزه وظایف و توان مدیریت شهری خارج است، گفت: تاکنون بارها و بارها شهرداری تهران با توجه به مراجعات مکرر مردمی مبنی بر حل مشکلات ایجاد شده درخواست مذاکره با راه‌آهن را داده اما واقعیت آنست که خواست و مذاکره یک طرفه هیچگاه به نتیجه نخواهد رسید.

راستگو افزود: امیدوارم با حضور رئیس راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران به شورای شهر تکلیف این دو منطقه روشن شود.

نامگذاری احساسی و ناگهانی معابر

وی همچنین در ادامه به پیشنهاد یکی از اعضای شورا مبنی بر تغییر نام خیابان حجاب  و دانشگاه به نام شاعر معاصر مرحوم حمید سبزواری اشاره کرد و گفت: متاسفانه در برخی مواقع بلافاصله پس از مرگ برخی نام‌آوران، مشاهیر و بزرگ‌مردان علمی، ادبی و سیاسی کشور شاهد تغییر یک دفعه، احساسی و ناگهانی نام خیابان‌ها و معابر به نام آنها هستیم و این در حالی است که صرف‌نظر از سردرگمی مردم در گذشته برای این نامگذاری ها جلسات کارشناسی صورت گرفته است.

عضو چهارمین دوره شورای اسلامی شهر تهران در پایان با بیان اینکه در صورت تداوم این رویه اتخاذ شده با کمبود خیابان در تهران مواجه خواهیم شد، افزود: قطعا نامگذاری معابر به نام مشاهیر با توجه به زنده ماندن یاد و خاطره این افراد و الگو برداری شهروندان از سبک زندگی این عزیزان اقدام مناسبی است که البته برنامه‌ریزی و دقت در این امر لازم است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا