اجتماعی و فرهنگی

سهم عابران پیاده در تصادفات چقدر است؟

به گزارش پایگاه خبری شورا آنلاینسرهنگ حسن عابدی جانشین پلیس راهور تهران بزرگ در مورد چگونگی تعیین سهم تقصیر در تصادفات، اظهار داشت:‌ برابر آئین‌نامه، همانگونه که رانندگان موظف به رعایت قوانین و مقررات هستند، عابران نیز مقیدند که طبق ضوابط تعریف شده عمل کنند.

جانشین پلیس راهور تهران بزرگ تصریح کرد: عابران طبق ضوابط باید بدانند که از چه مکان‌هایی عبور کنند؛‌ عبور عابران از معابر خط‌کشی شده و گذرگاه عابر پیاده و همچنین از محل‌های مجاز مشخص و تعریف شده است؛ در مقابل عبور از معابر بزرگراهی، محل‌های نرده‌کشی‌ شده و زیر پل عابرپیاده مجاز نیست.

وی ادامه داد: اگر عابری از معابر غیرمجاز عبور کرده و حادثه‌ای به وقوع بپیوندد کارشناسان تصادفات پلیس راهنمایی و رانندگی بنا بر قصور عابر، سهم تقصیر را برای عابر نیز لحاظ می‌کنند.

سرهنگ عابدی در پاسخ به پرسش دیگری درمورد چگونگی تعیین میزان درصد سهم تقصیر برای عابران پیاده اعلام کرد:‌ با توجه به محل تصادف(مسکونی،‌ غیرمسکونی،‌ بزرگراه، معبر اصلی، فرعی یا کوچه)، امکانات عبور برای عابر، وجود چراغ و علائم و همچنین سایر امکانات موجود در محل تصادف، کارشناس تصادفات سهم تقصیر را مشخص می‌کند.

وی ادامه داد: سهم تقصیر عابر می‌تواند در برخی موارد حتی به ۱۰۰درصد نیز منجر شود؛ مواردی از این قبیل را داشته‌ایم که عابری با خودرویی تصادف کرد و چون در تقاطع چراغ عبور عابر، قرمز بود و با در نظر گرفتن سایر مواردی که در بالا ذکر شد سهم تقصیر عابر ۱۰۰ درصد اعلام شد.

جانشین پلیس راهور تهران بزرگ از عابران تقاضا کرد:‌ برای عبور در معابر شهری حتماً از محل‌های مجاز و گذرگاه‌های عابر پیاده تردد کرده و هنگامی که چراغ عبور عابر در تقاطع‌ها سبز است، اقدام به عبور از خیابان کنند؛‌ همچنین برای رد شدن از عرض بزرگراه‌ها از پل‌های عابر پیاده که برای چنین منظوری تعبیه شده، استفاده کنند.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا