اجتماعی و فرهنگی

آیین تکریم و معارفه سرپرست شرکت کنترل کیفیت هوا

آیین تکریم و معارفه مدیرعامل پیشین و سرپرست جدید شرکت کنترل کیفیت هوا با حضور سید مجتبی شفیعی، معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران برگزار شد.

شفیعی، معاون شهردار تهران در این آیین، ضمن قدردانی از تلاش‌های حسین شهیدزاده، مدیرعامل پیشین شرکت کنترل کیفیت هوا، جایگاه و خدمات این شرکت را دارای اهمیت فراوان دانست و گفت: برای پایش و کنترل کیفیت هوا لازم است از بهترین فناوری‌های روز دنیا استفاده کنیم.

وی اطلاع‌رسانی‌ این شرکت در خصوص کیفیت هوا را مطلوب و مناسب ارزیابی کرد و گفت: وظیفه این شرکت، پایش کیفیت هوا است نه کنترل آن و در این خصوص با کمبود متخصص مواجه هستیم.

گفتنی است با پیشنهاد معاون حمل و نقل و ترافیک و حکم شهردار تهران، محمد مهدی میرزایی قمی به‌عنوان سرپرست شرکت کنترل کیفیت هوا منصوب شده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا