مدیریت شهری

مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران خبر داد: احیای دوباره لاله زار به عنوان مرکز فرهنگ و هنر مدرن پایتخت

مدیرعامل سازمان زیبا سازی شهر تهران از احیای دوباره خیابان لاله زار به عنوان مرکز فرهنگ و هنر مدرن پایتخت خبر داد.

به گزارش شوراآنلاین و به نقل از روابط عمومی سازمان زیبا سازی شهر تهران، برزین ضرغامی با اشاره به نگاه ویژه شهردار تهران به احیای هویت تاریخی راسته فرهنگی لاله زار در محدوده مرکزی شهر تهران افزود: خوشبختانه با توجه به نگاه ویژه ای که شهردار تهران به احیای دوباره محدوده های تاریخی و فرهنگی شهر تهران دارند، جلسات مربوط به موضوع مرمت و بازسازی خیابان لاله زار در دفتر وی با حضور مدیر کل دفتر شهردار تهران، معاون شهرسازی و معماری، سازمان زیبا سازی و شهرداری منطقه ۱۲ برگزار می شود.

وی با اشاره به تصمیم گیری های انجام شده در آخرین جلسه احیای خیابان لاله زار ادامه داد: مقرر شد تا هر کدام از سازمان های متولی به اندازه توان خود اقداماتی را به صورت هماهنگ در جهت احیا، مرمت و باز سازی این راسته فرهنگی زیر نظر شهردار تهران انجام دهند.

مدیرعامل سازمان زیبا سازی شهر تهران با تاکید بر اینکه تصمیم شهردار تهران این است تا تمامی فعالیت ها و تصمیم گیری ها در زمینه احیای دوباره خیابان لاله زار باید توسط یک سازمان متولی مدیریت و طراحی شود، بیان کرد: به همین منظور طبق تشخیص شهردار تهران معاونت شهرسازی و معماری مسئول اجرای طرح احیای لاله زار شد تا هر سازمان به صورت موردی اقدام به اجرای طرح ها و برنامه هایی با هدف احیا و مرمت این راسته تاریخی نکند.

وی با اشاره به وظایف سازمان زیباسازی شهر تهران یادآور شد: در گذشت هسازمان زیباسازی شهر تهران با خرید و مرمت برخی از بناهای تاریخی قدم هایی را در این محدوده برداشته بود اما طبق نظر دکتر حناچی قرار شد تا تمامی طرح ها، نقشه ها و مطالعات کلان در این محدوده با مدیریت معاونت شهرسازی و معماری به عنوان متولی اصلی این حوزه انجام شود.

برزین ضرغامی با اشاره به تاریخ خیابان لاله زار در تهران قدیم تاکید کرد: همانطور که می دانید خیابان لاله زار به عنوان مرکز فرهنگ و هنر مدرن تهران قدیم و همچنین مرکز مد شناخته می شود که در یک قرن اخیر اتفاقات فرهنگی و هنری زیادی در این محدوده رقم خورده و در تاریخ پایتخت به ثبت رسیده است.

به گفته وی ؛ اگر تصمیم داریم تا خیابان لاله زار را احیا کنیم، نیاز به زمان طولانی است و احیای تاریخی، فرهنگی و هنری یک خیابان نمی تواند به سرعت و در کوتاه ترین زمان ممکن انجام شود.

مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران در پایان یادآور شد: در مجموع می توان گفت نگاه شهرداری تهران به خیابان لاله زار یک نگاه میراثی و تاریخی است که پیوند عمیقی با هنر و فرهنگ پایتخت به ویژه درحوزه تئاتر و سینما دارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا